zondag, 14 april 2024
Jan-Jaap Kolkman

Dag van de arbeid voor PvdA

DEVENTER – Op dinsdag 1 mei organiseert de Partij van de Arbeid Deventer de jaarlijkse viering van de Dag van de Arbeid. Hierbij heeft de PvdA een uiteenlopend programma, met een ochtenddeel bij Woon- en zorgcentrum Humanitas en een avondprogramma in de Davo Stadsbrouwerij (Sluiskwartier).

Het ochtendprogramma vindt plaats in Woon- en zorgcentrum Humanitas aan de Radboudlaan 1 en start om 10.00 uur en duurt ongeveer een uur. Gasten zijn onder andere Jan Jaap Kolkman, Boudewijn Betzema, de enige troostdichter van Nederland, uit Deventer. Het avondprogramma heeft het thema ‘Solidariteit in én met Europa’. Om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30, locatie Davo Stadsbrouwerij aan de Sluisstraat 6) start het programma met onder andere Jan Jaap Kolkman (wethouder), het Stijlorkest uit Deventer, een interactief vragen-halfuur met o.a. Marjolijn Bulk (Europa-adviseur FNV) en een quiz.

De beide bijeenkomsten op 1 mei zijn openbaar toegankelijk voor geïnteresseerden.

Vorig artikelWeerbericht
Volgend artikelWeerbericht Deventer
error: Content is beschermd!!!