DEVENTER – De Zonnebloem regio Deventer heeft voor haar 11 afdelingen zelf 2 vakanties georganiseerd voor het komend najaar.  Een 6-daagse vakantie in september naar Lemele en een 5-daagse vakantie in november naar Lunteren. Het stoppen met de organisatie  van regionale vakanties door de landelijke Zonnebloem heeft geleid tot veel heftige reacties en teleurstelling onder de regionale deelnemers. Vele mensen maakten al jarenlang gebruik van deze vakanties, bedoeld voor mensen met een lichamelijke beperking.

Het is een uitje waar menigeen naar uit keek, mogelijk gemaakt door inzet van vrijwilligers, vooral uit de zorg. De nieuw in het leven geroepen werkgroep Vakantie van Zonnebloem regio Deventer heeft er voor gezorgd dat er 2 vakanties gaan komen.  In september gaan we naar de Imminkhoeve in Lemele en in november naar Groepshotel Bosgoed in Lunteren.

De 11 afdelingen van de Zonnebloem regio Deventer zijn allen geïnformeerd. Belangstellenden kunnen contact opnemen met hun lokale afdeling voor informatie en aanmelding voor deze vakanties.

Vorig artikelThe Pickwick Players speelde invitatiewedstrijd in Dublin
Volgend artikelNieuwe website over de sport Padel in Deventer