DEVENTER- Het team van Don organiseert zondag 15 april een gigantische  Vlooienmarkt op de ijsbaan van de Scheg. Op de markt staan 300 kramen gevuld met allemaal leuke 2e hands spullen. Door de grootte van de markt, komt vraag en aanbod perfect bij elkaar en is de kans van slagen zeer groot. Iedereen kan hier met zijn of haar spulletjes terecht. Of je nou een echte verzamelaar bent, gewoon je zolder op wilt ruimen of een partij kleding over hebt: er is voor elk wat wils.

Je kunt je uren vermaken met dwalen en neuzen tussen al het nostalgisch goed en hebbedingetjes, maar ook mensen ontmoeten met dezelfde interesses. Voor de kleintjes is er in het midden van de markt een Mega Speelpool met glijbanen schommels en nog veel meer. Plezier voor jong en oud! Voor de markt van 15 april zijn alle kramen al verhuurd, 9 september is de volgende editie. IJsbaan De Scheg, piet van donkplein 1. Ook deelnemen of bezoeken: www.donevents.nl of tel. 0294-237320

Vorig artikelWinnaar OVS stempelkaart

actie Schalkhaar

Volgend artikel19 april gratis inloop

spreekuur Gilde-Seniorweb