DEVENTER – Ze zijn al flink bezig op Nieuwlarenstein. De eerste negen woningen in De Smederij zijn onder voorbehoud allemaal via loting verkocht. Woensdag 18 april a.s. is het de beurt aan de nieuwbouwwoningen, die van Het Lab en De Bieb.

Ter Steege Bouw vastgoed start met de verkoop, i.s.m. Miqa makelaars en Thoma Post makelaars, op woensdag 18 april tussen 18.00 en 20.00 uur in de oude landbouwschool, aan de Brinkgreverweg 69 in Deventer. De mensen van Miqa Makelaars, Thoma Post Makelaars en Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn zijn dan aanwezig om je vragen te beantwoorden. Sinds vrijdag jl. is alle verkoopinformatie van Het Lab en De Bieb beschikbaar en kun je je definitief inschrijven voor één of meerdere bouwnummers. Ruim voor het verkoopevent wordt alle verkoopinformatie ook als download op de site geplaatst. Hierover word je dan natuurlijk geïnformeerd. Mocht je woensdag 18 april verhinderd zijn dan kun je ook op zaterdag 21 april tussen 11.00 en 13.00 uur in de oude landbouwschool terecht voor vragen. De woningen worden per loting toegewezen. Notaris Smalbraak uit Deventer begeleidt de loting. We zien je graag op het verkoopevent! Voor meer informatie kijk je alvast op de website van NieuwLarenstein 

Vorig artikelOpblaasbare hockeyhal Leo Halleweg
Volgend artikelJaarlijkse fietstocht van de Stichting Bathmen Promotie