DEVENTER – Hans Barmentloo en Willem Wopereis van Optiek Keizerslanden hebben al meer dan 17 jaar op winkelcentrum keizerslanden een professionele kijk op uw zicht. Aan de hand van een oogmeting bepalen zij of u een optisch hulpmiddel nodig heeft en op welke sterkte. Gaat u voor contactlenzen, een bril of misschien wel beide? Ook daarover geven zij u graag advies. Optiek Keizerslanden heeft voor u een groot assortiment (merk)monturen, rond de 1200 brillen, in hun zaak klaarliggen. U kunt rustig de brillencollectie bekijken en zoveel monturen passen als u wilt.

Sinds april 2017 is Optiek Keizerslanden vernieuwd en verhuisd naar hun nieuwe lokatie op het winkelcentrum. Hierdoor is hun winkel dubbel zo groot geworden en is er een extra behandelruimte gecreeërd.

“Vooral service en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel”, vertelt Hans. Ook na 18.00 uur komen wij bij de mensen thuis voor metingen. Zo kunnen mensen die slecht ter been zijn telefonisch een afspraak maken voor een afspraak op locatie. Optiek Keizerslanden heeft alles zelf in huis. Een eigen slijpmachine en oogmeet apparatuur. “Daardoor kunnen we snel leveren”, aldus Hans. Kortom voor goed zicht en de juiste service bent u welkom bij optiek Keizerslanden.

Vorig artikelWeekend weerbericht
Volgend artikelAllahoe Akbar schreeuwende jongen staande gehouden in Schalkhaar