DEVENTER – Woensdag 18 april opent terStal de deuren van haar filiaal in Deventer winkelcentrum Keizerslanden aan het Karel de Groteplein 44. Dit filiaal heeft een prachtige nieuwe uitstraling door een gloednieuw concept!

terStal is een modeketen met ruim 200 winkels verspreid door heel Nederland. Bij terStal vind je een prachtige collectie dames-, heren- en kinderkleding en een ruim assortiment ondergoed, sokken, nachtmode en accessoires. Top kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs! De uitgebreide collectie wisselt snel, hierdoor vind je bij terStal altijd de laatste modetrends. Naast de seizoensgebonden collecties heeft terStal ook de Vast Voordeel collectie, basicartikelen van een goede kwaliteit voor altijd de laagste prijs.

Nieuwsgierig geworden naar ons nieuwste filiaal? Kom dan gezellig langs vanaf 18 april en profiteer van leuke aanbiedingen!

Vorig artikelWeerbericht dinsdag 17 april
Volgend artikelOranjefeest in het Worpplantsoen