SCHALKHAAR – Vrielink makelaars in Schalkhaar beschikt over een uitgebreid werkgebied; van Deventer tot Raalte, van Rijssen tot Gorssel en van Epe tot Wijhe, heel Salland dus. Mijn naam is John Vrielink en enorm verknocht aan onze regio. Het delen van kennis, het tot stand brengen van transacties en het contact met relaties in de huizenmarkt geven mij veel voldoening. Dus als u vragen heeft, nodig ik u bij deze uit om op kantoor langs te komen, om onder het genot van een kop koffie het een en ander te bespreken.

Vrielink Makelaars is te vinden aan de Oerdijk 2 in Schalkhaar.
Telefoon 0570 591007, email info@vrielinkmakelaars.nl.
Voor meer informatie www.vrielinkmakelaars.nl

Vorig artikelOud medeoprichter Indië monument Deventer overleden
Volgend artikelRTL4 was voor opnames in Schalkhaar