maandag, 20 mei 2024
Foto: fem-netwerk.nl

Winnaressen zakenvrouw Stedendriehoek bekend

DEVENTER – Zo’n 120 gasten vierden donderdag de uitreiking van de verkiezing Zakenvrouw Stedendriehoek 2018. In totaal werden er maar liefst 10.280 stemmen uitgebracht in de verschillende categorieën en daarnaast verdeelde de vakjury ook haar punten. Zenuwachtig, dat was toch wel het woord van de avond als je vroeg hoe de genomineerde zich voelde. Organisatoren Hella Soethof en Ilona de Haan maakte bij Ovvice in Apeldoorn bekend wie er met de felbegeerde titel naar huis gingen.

Er waren in totaal zes categorieën en in elke categorie kwam een uiteindelijke winnares uit de bus. 

Categorie Young Talent 

De genomineerde zakenvrouw in deze categorie is net gestart als zelfstandig onderneemster. De uiteindelijke winnares is Marieke Ruijvekamp van Salon Rebel uit Deventer met 28,36% van de stemmen. Zij wint twee sparringsessies ‘ondernemen in rust’ bij TweeDee in Deventer t.w.v. € 450,- 

Top 3 

 1. Marieke Ruijvekamp 28,36% 
 2. Eline van Gurp 25,13%
 3. Doreen Bockweg 24,23%

 Categorie Creative Brain 

De genomineerde zakenvrouw in deze categorie werkt grotendeels alleen met de rechterhelft van haar brein en zij is in haar werk creatief op dreef. De winnares van deze categorie is Renske Kruitbosch van Kruitbosch Communiceert uit Terwolde met 13,5% van de stemmen. Zij wint een online branding training van WeMessage ter waarde van €499,-. 

Top 3 

 1. Renske Kruitbosch 13,50%
 2. Fleur Louwe 12,69%
 3. Elly Vreugd 10,54%

 Categorie Local Wonder Woman 

De genomineerde in deze categorie heeft een ideële overtuiging, is altijd bezig met het verbeteren van haar omgeving. Met haar hands on-mentaliteit zorgt zij voor het maatschappelijke welzijn van de Stedendriehoek. De winnares in deze categorie is Delia van de Vrugt van Uut Twelle uit Twello met 23,55% van de stemmen. Delia wint een cheque van Print and More voor zakelijk drukwerk inclusief opmaak t.w.v. €200,-. 

Top 3 

 1. Delia van de Vrugt 23,55%
 2. Sannie Alblas- Smit 20,82%
 3. Laura Kluijver 19,98%

 Categorie National Wonder Woman 

De grenzen van deze genomineerde zakenvrouw reikt verder dan de Stedendriehoek. Ze hebben zich nationaal bewezen met hun leidinggevende skills of onderneming. Nederland is een stuk succesvoller dankzij deze vrouw. De winnares in deze categorie is Miranda ter Voorde van Meesterlijk Geschikt uit Apeldoorn met 39,66% van de stemmen. Zij wint een cheque van het Voorster Nieuws voor een hele pagina in de special editon uitgave met een oplage van 120.000 ter waarde van € 995,- 

 Top 3 

 1. Miranda ter Voorde 39,66%
 2. Annemarie Moezelaar 32,04%
 3. Maaike Postma-Sterken 28,29%

 Categorie Power Woman 

De genomineerde zakenvrouw in deze categorie geeft leiding aan een succesvol team. Weet evenwichtig om te gaan met haar sociale en zakelijke skills en haar inzet en passie zijn aanstekelijk. De uiteindelijke winnares is Susanne Koopman van Yalisa’s Bruidsmode uit Apeldoorn met 23,87% van de stemmen. De winnares van deze categorie wint vijf blogs voor haar website van MediaChick t.w.v. € 695,-. 

Top 3 

 1. Susanne Koopman 23,87%
 2. Manon Vroklage 20,81%
 3. Gerdy Pusceddu 17,81%

 Categorie Independent Woman 

It’s not lonely at the top. De genomineerde zakenvrouw in deze categorie werkt zelfstandig en succesvol zonder personeel. De uiteindelijke winnares in deze categorie werd Kirsten Vos van Salon Finishing Touch uit Ugchelen met 9,38% van de stemmen. De winnares wint 3 sparringsessies zakelijke coaching van de Rabobank t.w.v. €350,- om haar bedrijf verder te laten bloeien. 

 Top 3

 1. Maureen Van Haaren 13,37%
 2. Nicole Engelhard 9,86%
 3. Miranda Wildbret 9,79%

 Publieksprijs  

De verkiezing zou niets zijn zonder de stemmen van het publiek. Daarom hebben wij een publieksprijs. Met 340 stemmen van het publiek staat zij bovenaan van alle genomineerde vrouwen: Marieke Ruijvekamp mag een jaar lang gratis sporten bij Studio Perfect in Deventer! 

Vorig artikelWarme verwachting IJsselloop
Volgend artikelVoetcomfort Deventer bestaat 5 jaar!
error: Content is beschermd!!!