… Deventer één van de oudste steden van Nederland is?
… de gemeente bijna 100.000 inwoners telt?
… grote delen van de film A Bridge Too Far in Deventer zijn opgenomen?
… Deventer ook wel ‘Moskou aan de IJssel’ wordt genoemd?

Ben jij ook zo gek op weetjes? Doe dan mee met de Deventer Doe Mee Quiz! Ter gelegenheid van het 1250-jarig bestaan van Deventer wordt dit jaar de Deventer Doe Mee Quiz georganiseerd. Het is een levendige, leerzame en speelse quiz over onderwerpen waarin je jouw kennis over Deventer op een breed terrein kunt testen en ontwikkelen.

Inschrijven voor de quiz? Dat kan vanaf nu! De inschrijving is op vrijdag 6 april om 21:00 uur geopend en sluit op 29 april. Het enige wat je hoeft te doen is een team samenstellen bestaande uit 4 tot 7 personen. Deze groep kan bestaan uit familie, buren, collega’s of je midgetgolfclub. De kosten voor deelname van één team zijn € 50,-, ongeacht het aantal deelnemers in het team. Surf naar www.deventer1250.nl om je in te schrijven.

Vorig artikelIJsselloop kent alleen maar winnaars
Volgend artikelConditie-Looptraining voor 40+ en ouder