LETTELE – Op zondag 3 juni om 11 uur kunt u het weer horen; bekende klanken en nieuwe muziek, tijdens het vertrouwde Pater Jan Brinkhof concert. In het centrum van Lettele verspreiden de klanken zich, de koffiepot zal rondgaan tijdens de ‘stille collecte’. Daar moet u toch bij zijn, gewoon lekker buiten op het terras bij de Koerkamp.

Precies een jaar geleden maakten zij hun nieuwe naam bekend, op het kruispunt in Lettele, tijdens het vertrouwde openluchtconcert. Zij stonden op het kruispunt waar ze een nieuwe weg in zijn geslagen. Dat kon u horen! Naast de nieuwe stijl hoorde u ook een nieuw geluid van kinderen die ook hadden geproefd aan de muziek.

Inmiddels zijn we een jaar verder. Leerlingen stromen toe bij het orkest en zij hebben het repertoire uitgebreid. U mag het niet missen. Zij laten u horen waar ze nu staan en waar u bij kunt zijn en zelfs bij kunt horen. Samen met het mannenkoor Germania maken ze er een gevarieerd programma van. De vooruitzichten zijn goed dus belooft het een fantastisch zonnig concert te worden.

Vorig artikelBewonersonderzoek: Deventenaren wonen prettig in buurt
Volgend artikelLeo Halle Schoolvoetbal

toernooi maakt zich op voor jubileum