DEVENTER – Op zaterdag 2 juni presenteert ’t Hof van Colmschate een avond vol muziek.Bag of Bones brengt een unieke sound met verhalende composities van stevige rock, verhalende meeslepende ballads en covers met een eigen twist en veel ruimte voor improvisatie. Elco Jongkinds gitaarspel is hypnotiserend en beweegt constant in onverwachte richting. Hij neemt daarbij zijn bandleden, de Oostenrijkse bassist Daniel Lottersberger en Groningse drummer Niels Voskuil, mee naar grotere hoogte. Net wanneer je opgeslokt wordt door zijn strakke riffs, laat hij je weer opgaan in een wervelwind aan zang lyrics, gevolgd door super solo’s waar je alleen maar van kunt dromen.

Daniel bespeelt de bas strak, funky en groovy. Een magische samenwerking op het fundament van de strakke pompende drumritmes van Niels.

Een frisse nieuwe band, beetje experimenteel, maar vooral uniek in zijn soort. Het bier is deze avond van Kornuit en de entree is vrij.

Vorig artikelGo Ahead Eagles bindt doelman Lars Jansen
Volgend artikel20 jarig jubileumfeest Autocity AVK