DEVENTER- Er komen weer snelheidscamera’s en roodlichtcamera’s. Op de kruising Hanzeweg – Amstellaan – Snipperlingsdijk worden vanaf 15 mei camera’s geplaatst. Hiermee kunnen automobilisten die te hard rijden of door rood rijden, worden bekeurd. Aanleiding is het aantal aanrijdingen op de kruising. Metingen gaven vervolgens aan dat op de kruising regelmatig door rood en te hard wordt gereden. Politie IJsselland en de gemeente verwachten dat met deze maatregel de verkeersveiligheid op de kruising verbetert. De camera’s worden geplaatst op de Hanzeweg en Amstellaan en zijn in beheer bij het Openbaar Ministerie. De camera’s worden tussen 15 mei en 17 mei geplaatst. Dit gebeurd overdag tussen 08:00 uur en 17:00 uur.

Vorig artikelSam’s Kledingactie Lettele
Volgend artikelMan licht Mediamarkt op bij het kopen van een drone