DEVENTER – Go Ahead Eagles komt in de zomervakantie naar Sportclub Deventer, Apeldoornse Boys, Warnsveldse Boys en DVV Go-Ahead met Go Ahead Eagles Soccer Camps voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar. Alle Go Ahead Eagles Soccer Camps duren drie dagen en staan onder leiding van gediplomeerde trainers. Inschrijven kan via www.ga-eagles.nl/soccercamps.

Skill Games

Voetbalontwikkeling en voetbalbeleving staan centraal tijdens de Go Ahead Eagles Soccer Camps. Na afloop ontvangen alle deelnemende kinderen hun eigen Go Ahead Eagles Soccer Camps-tenue, een Go Ahead Eagles Goodiebag en een certificaat als herinnering aan drie dagen vol voetbalplezier. Als nieuw onderdeel van het Soccer Camps-programma introduceert Go Ahead Eagles de Skill Games. Hierbij worden de leukste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan.

Volledig programma

Alle trainingen van de Go Ahead Eagles Soccer Camps vinden dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur. Naast een uitgebreid voetbalprogramma is er tijdens de Go Ahead Eagles Soccer Camps ook een animatieprogramma, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens de Go Ahead Eagles Soccer Camps spelers van het eerste elftal van Go Ahead Eagles op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen. Verder is er ook gelegenheid om op de foto te gaan met de spelers.

Vorig artikelVacatures Brasserie Zonnig Diepenveen
Volgend artikelNieuws uit de Buurt op Deventer radio