dinsdag, 16 juli 2024

Houdini act van Turkse kracht

DEVENTER – Turkse Kracht werd door iedereen al afgeschreven en als gedegradeerd verklaard. Toch zijn de Turken bezig met een ware Houdini act. In de laatste vier wedstrijden werden zeven punten gepakt, waaronder drie in de derby tegen Helios.

Toch zal het ontlopen van degradatie geen makkelijke klus worden. De nummer laatste, Eerbeekse Boys, heeft net als Turkse Kracht 19 punten. De huidige positie geeft Turkse Kracht een nacompetitieticket om zodoende degradatie te ontlopen.

Toch gaan het nog twee spannende weken worden. Aankomende zondag wacht subtopper Wijhe terwijl een week later Eerbeekse Boys op bezoek komt. Het degradatieduel zal bepalen of Turkse Kracht de Houdini act mag voorzetten in de nacompetitie of dat ze aankomend seizoen een treetje lager moeten spelen.

Vorig artikelGAE bindt jeugd langer
Volgend artikelDeventer 1250 krant woensdag op de deurmat
error: Content is beschermd!!!