DEVENTER – Nieuw in Deventer: Het Kinderteam Deventer (KTD) Het KTD is een samenwerking tussen 6 professionele kindertherapeuten. Kinderteam Deventer biedt hulp aan kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar, die een belemmering ervaren in de (motorische) ontwikkeling, spraak- of taalproblemen hebben, problemen hebben met leren, emotionele, psychische of gedragsproblemen hebben. Iedereen kan bij het KTD terecht met vragen over een kind of jongere, die net even wat meer nodig heeft. Denk hierbij aan vragen over:

  • Vriendschappen, als je kind het gevoel heeft er niet bij te horen.
  • Leerproblemen, als je kind niet met plezier naar school gaat.
  • Emoties, als je kind vaak verdrietig is of boos.
  • Lichamelijke klachten, als je kind onverklaarbare buikpijn heeft.
  • Taalproblemen, als je kind slecht te verstaan is door de omgeving.

Het team bestaat uit verschillende disciplines. Zo is er Fysiotherapie mogelijk, maar ook Remedial Teaching, Dramatherapie, PMT, Ergotherapie en Logopedie. Kinderen, die worden aangemeld, kunnen van de verschillende vormen gebruik maken, net wat nodig is en bij de hulpvraag past. KTD biedt snelle en gerichte behandeling voor kinderen, jongeren en hun ouders. Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Kijk dan op www.kinderteamdeventer.nl

Vorig artikelVoorbereiding GA Eagles nieuwe seizoen
Volgend artikelEis 13 en 17 jaar voor moord Hassan Sarikus