COLMSCHATE – 25 mei organiseert Anytime Fitness aan het Andriesenplein op de Vijfhoek een Ladies Night. Voor de eerste 100 dames heeft Anytime Fitness een goed gevulde goodiebag klaar staan. En wat dacht je van een aantal prijzen die zij deze avond hebben te verloten! Connect, Dance, Shop en Inspire! Dans mee tijdens een leuke opzwepende dansles of schuif aan bij een presentatie over voeding, sport en gewichtsverlies. Laat je informeren over huid, haar en voet en shop nog even langs de verschillende kraampjes met (sport)leggings, fashion, tassen en nog meer tassen, sieraden of laat je adviseren over creatieve kinderfeestjes en interieur, fotografie, een greep uit wat je deze avond te wachten staat. Kortom te veel leuks om voorbij te laten gaan. Dus tag daarom al je vriendinnen, collega’s, buurvrouwen, moeders, zussen, oma’s, tante’s etc.. en kom samen naar deze inspirerende, boeiende en vooral gezellige avond!

Vorig artikelGeslaagde blind date lunch op rood/gele Brink
Volgend artikelWeerbericht woensdag