DEVENTER – Op donderdag 24 mei komt onze oud-stadsgenoot Jan Wiersma een lezing geven over het huwelijk door de eeuwen heen. Jan Wiersma is Buitengewoon ambtenaar van de Burgerlijke stand in de gemeente Staphorst. Als beëdigd trouwambtenaar mag hij stellen trouwen. Hij komt daarover vertellen en geeft een lezing over ‘het huwelijk door de eeuwen heen’ De volgende onderwerpen komen o.a. aan de orde: – Het huwelijksaanzoek – De bruidsdagen vroeger en nu – De bruidskleding – De huwelijksvoltrekking – Wittebroodsweken, vroeger en nu – Vrije keuze partner, wel of niet? Na de pauze vertelt hij het boeiende thrillerverhaal over trouwen ‘Tot de dood ons scheidt’.

Aanvang: 14.30 uur

Locatie:  Humanitas Deventer zaal: ’t Proathuus Radboudlaan 1 Deventer

De entree is gratis.

Vorig artikelMotoravond vierdaagse IJselrijders
Volgend artikelWelkom bij de Beestenboel!