DEVENTER – Monuta Spaans Uitvaartverzorging ondersteunt graag lokale initiatieven. Zo ook het Colmschate Ukraine Contact (CUC). Het CUC is een initiatief van de Protestantse Gemeente in Colmschate/Schalkhaar in samenwerking met de Titus Brandsmakerk, aldus Hanzestad.nl.
Afgelopen april reed een ambulance vol met nuttige spullen richting Ukraine. Deze keer hadden ze een bijzondere bijdrage van Monuta Spaans bij zich. Of eigenlijk een bijdrage van u !

Deze bijdrage bestond uit ruim 50 brillen! Tijdens het verzorgen van uitvaarten bieden wij nabestaanden de mogelijkheid om de bril(len) van hun dierbaren te doneren voor het goede doel. Het goede doel is dit keer het CUC geworden. Dankzij deze brildonaties krijgen de brillen een tweede leven en bieden ze anderen de gelegenheid om de wereld om hen heen in alle helderheid en pracht te zien. Een mooie bestemming!

Wij hopen nog veel mensen blij te mogen maken met gedoneerde brillen en gaan dan ook door met verzamelen. Helpt u mee? U kunt uw oude brillen tijdens kantoortijden afgeven bij Monuta Spaans,
Mr. H.F. de Boerlaan 63a in Deventer.

Vorig artikelVermist: Shih-Tzu Bekko
Volgend artikelNieuwe informatieronde in Deventer