Op 5 juli is er een exclusieve Deventer Op Stelten- voorstelling voor 1250 genodigden van het Rode Kruis.
DEVENTER – Net als vorig jaar geeft het Rode Kruis mensen die niet of nauwelijks in staat zijn festival Deventer Op Stelten te bezoeken, hen de mogelijkheid dat toch te doen. Nog voordat het festival is begonnen kunnen mensen die door bijvoorbeeld hun leeftijd, sociaal isolement of beperking het festival normaliter niet bezoeken, genieten van een van de meest spectaculaire shows van dit jaar: Cirque Inextremiste, waarbij een luchtballon tot 65 meter de lucht in gaat op het Worpplantsoen.

Verleden jaar dacht het Rode Kruis met 500 mensen een grens bereikt te hebben, maar dit jaar brengt de organisatie maar liefst 1250 mensen naar de speciale voorstelling van Deventer Op Stelten. Dit aantal is niet toevallig gekozen, maar sluit aan bij het 1250-jarige bestaan van Deventer. Kijk voor meer informatie op www.deventeropstelten.nl.

Vorig artikelSucces voor Kung Fu Deventer bij toonaangevend Kampioenschap
Volgend artikelSNEAKPREVIEW Jubileumboek Deventer 1250 jaar