Na haar werkervaring op een makelaarskantoor realiseerde ze zich dat haar collega’s alleen maar een pand wilden verkopen, maar helemaal niet luisterden naar de klant. Dat motiveerde haar om te laten zien hoe het anders kan… persoonlijker!

Wie is Ruby?

Ik ben Ruby Overbeeke. Makelaar in het prachtige, historische Deventer. Het kantoor van Maison Makelaars Deventer ligt in het hart van het mooie centrum.

Het team

  • Ruby Overbeeke – Makelaar / Adviseur / gecertificeerd House of KIKI vastgoedstyliste
  • Loraine van der Hulst – Verkoopstyliste / Fotografe
  • Susan Muskee – Tekstschrijver
  • Luuk Talens – Tekstschrijver

Jaren geleden werkte ik op een makelaarskantoor en werd daar getriggerd door de manier waarop makelaars met klanten omgingen. Volgens mij kon dat beter en ik wilde dat graag bewijzen. Door de werkzaamheden binnen een andere functie in combinatie met economisch mindere tijden moest ik hier nog even mee wachten, maar nu is het dan eindelijk zover!

Luisteren in plaats van praten

Maison Makelaars zijn Puur, Persoonlijk en Professioneel. Het persoonlijke contact met de klanten is bij ons kantoor enorm belangrijk. Door niet alleen zelf te praten, maar zeker ook te luisteren naar je klant weet je waar zijn/haar behoefte ligt. Alleen dàn kun je ook goed adviseren.

Niets is vanzelfsprekend

Klanten kunnen op mij bouwen en vertrouwen; als ik een bezichtiging heb verzorgd, mag de verkoper verwachten dat hij diezelfde dag nog een terugkoppeling van mij ontvangt. Vanzelfsprekend, zou je denken.. helaas is dat in makelaarsland niet altijd het geval. Bij mij geldt echter; afspraak is afspraak!

Uniek in Deventer

In Deventer is het voor makelaars vrij uniek om samen te werken met verkoopstylistes. Bij Maison Makelaars gebeurt dit standaard. Alleen samen kunnen we een succes maken van de verkoop; samen met ons team, maar zéker ook samen met de klant. Wat daarnaast nog vrij uniek is in Deventer, maar bij Maison Makelaars vanzelfsprekend: ook buiten kantooruren zijn wij bereikbaar.

Deventer is een prachtige stad waar altijd wel iets te beleven valt.. die bruisende energie vind je terug bij ons kantoor; wees van harte welkom!

Waar vind je ons?

Zandpoort 18
7411 BM Deventer

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 ’s avonds en zaterdag op afspraak

Contact

Wil je langskomen? Graag! Bel of mail van tevoren even, dan heb ik zeker tijd voor je. Bel 0570-567821 of mail deventer@maisonmakelaars.nl.

Neem ook gerust contact met ons op om een gratis waardebepaling van je huis te ontvangen. Je ontvangt de reële verkoopwaarde en ons advies om een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren.

Graag tot ziens!

Vorig artikelIedere werkdag “Nieuws uit de Buurt” op Deventer radio
Volgend artikelVacatures Brasserie Zonnig Diepenveen