DEVENTER – Om lekker ontspannen de zomervakantie in te gaan organiseert Jorienosaurus Kinderyoga ouder-kindyoga workshops voor diverse leeftijden. Het is heerlijk om tijd samen door te brengen en genegenheid te zoeken net als het fijn is om rust te kunnen vinden.

Tijdens deze lessen doen we samen en individueel yogaoefeningen, spelletjes en massageoefeningen. Er is ook tijd voor ontspanning, een verhaaltje en een kopje thee. Met de tips die ouders tijdens de workshop krijgen kunnen ze ook thuis aan de slag

Jorienosaurus Kinderyoga biedt een plek waar een kind echt kind mag zijn, zichzelf kan zijn. Lekker uitdagende houdingen leren of relaxen. Samen spelen, zich terug trekken of juist contact maken. Niks moet alles kan. Een plek waar echt de tijd wordt genomen om te luisteren. Een plek waar het kind wordt aangespoord buiten de kaders te kijken. Creativiteit en fantasie zijn een belangrijk onderdeel bij Jorienosaurus. Iedereen kan het, wanneer hij of zij bij de hand genomen wordt! Kinderyoga daagt het kind uit om over zichzelf na te denken. Wie ben jij?! En wat wil jij?! Hoe geef je je grenzen aan? Hoe wordt je stil? Stil van binnen en van buiten. Is dat fijn of beweeg ik liever om stil te worden van binnen? Wat je ook ontdekt het is oké! Jij bent oké!

De Ouder-kindyogaworkshops vinden plaats op woensdag 23 mei t/m 11 juli van 10:45- 11:45 uur voor kids van 2 t/m 4 jaar en van 15:30 – 16:30 uur voor kids van 4 t/m 8 jaar
Geertruidentuin ingang Fesevurstraat. De kosten voor 8 lessen bedragen €98,- voor 1 ouder en 1 kind Meer informatie of opgeven via jorienosaurus.nl/ouder-kindyoga/

Jorienosaurus Kinderyoga biedt naast deze workshop verschillende andere lessen aan in Enschede. Kijk voor meer informatie op Facebook Jorienosaurus Kinderyoga of op de website www.jorienosaurus.nl

Vorig artikelMarkt Schalkhaar wordt verplaatst i.v.m. Schalkhaar Life
Volgend artikelDruk bezochte lezing “Moskou aan de IJssel”