DEVENTER – Het verlangen van senioren om actief te blijven bewegen en te ondernemen, ook tijdens de vakanties, is niet meer dan normaal. Voor alle senioren en andere belangstellenden in Deventer is er dan ook volop de mogelijkheid om deel te nemen aan één van de georganiseerde activiteiten van Raster.

Verder weg of dichtbij!

Voor een zo laag mogelijk tarief worden in de maanden juni, juli en augustus tal van binnen- en buitenactiviteiten georganiseerd. De activiteiten lopen zeer uiteen, van een dagtocht naar Gouda, een boottocht naar de Zaanse Schans, een dagje naar Egmond aan Zee, een bezoek aan de zandsculpturen in Garderen en een verrassingstocht in augustus. Op zondag 3 juni vindt de opening van dit zomerprogramma plaats met een Zomerbuffet met aansluitend een optreden van Padampadam met Franse chansons.

Verder kunnen senioren ook deelnemen aan midgetgolf, klootschieten, stadswandeling, Jeu de Boules en een Zomerbingo. Bovendien is er om de 2 weken een klaverjas-en joker competitie is er een filmmiddag in het filmhuis en komt op 17 augustus de dansgroep Boa Nova van het eiland Madeira een optreden verzorgen. Het geheel wordt afgesloten tijdens een feestelijke middag in de Schalm, met een optreden van het vrouwen shantykoor ‘Zeebanket’.

Raster organiseert deze activiteiten zodat senioren en andere belangstellenden de mogelijkheid krijgen elkaar te ontmoeten en samen te ondernemen. De activiteiten zijn bovendien gevarieerd en betaalbaar.

Programmaboekje

Het speciale programmaboekje met een uitgebreide omschrijving van de activiteiten, de bijbehorende kosten en een opgavenformulier, kunt u afhalen bij de activiteiten centra van Raster zoals de Ridderhof, Bibliotheek, wijkwinkel en het kantoor van Raster aan de Brinkgreverweg 3, Tel. 0570-611247.

Vorig artikelWeerbericht woensdag
Volgend artikelBurgemeester opent vernieuwd Witteveen en Bos