vrijdag, 24 mei 2024

sv Colmschate zoekt vrouwen voor 3e klasse

COLMSCHATE – Het vrouwenvoetbal heeft een enorme boost gekregen sinds de EK afgelopen zomer in Nederland. Zo ook in Deventer waar sv Colmschate ’33 uitgegroeid is tot ruim 180 vrouwen en meisjes die voetballen in diverse teams, spelend van hoofdklasse tot recreatief.

3e Klasse
Al seizoenen lang speelt het eerste vrouwenteam van Colmschate, met wisselende successen, in de 4e klasse. Met de aankomende overgang van junioren naar senioren willen ze een nieuw vrouwenteam gaan formeren dat komend seizoen direct in de 3e klasse zal gaan uitkomen.

Oproep
Een 3e klasse vrouwenteam spelend op zondag is uniek in Deventer en omgeving. Daarom zoekt de club nieuwe leden die de club en haar vlaggenschip komen versterken. Vandaar de volgende oproep van Colmschate naar voetbalminnend Deventer:
Heb je ‘vroeger’ de sterren van de hemel gespeeld en wil je graag weer aan de bak om elke zondag met een fanatieke groep vrouwen de strijd aan te gaan en zo hoog mogelijk op de ranglijst komen? Speel je nu bij een vereniging in de 4e klasse en ben je dat niveau ontgroeid? Wil je 2x per week serieus trainen? Kom je uit de junioren 1e klasse of hoofdklasse en heeft jouw vereniging geen 3e klasse team? Dan ben je van harte welkom om dit 3e klasse team te komen versterken!

Herintreders
Wil je op een recreatief, maar fanatiek niveau de kicksen weer aantrekken en elke zondag een balletje trappen op een niveau dat bij je past? Speel je nu in een vrouwenteam, maar wil je eens in een gezellige, andere omgeving je kunsten vertonen? Kom je van de junioren en is er geen vrouwenteam binnen je vereniging of geen vrouwenteam op jouw niveau? Dan ben je van harte welkom om ons 4e klasse team te komen versterken!

Ze kunnen meiden/vrouwen gebruiken en als je interesse hebt kun je contact opnemen via:
colmschatevrouwen@gmail.com en kom een keer meetrainen.

Vorig artikelGo Ahead Eagles Voetbalmiddag bij FC RDC
Volgend artikelJoodse gemeenschap moet binnen maand uit Synagoge
error: Content is beschermd!!!