Dejavu en Jari & Marie in de Muziekkoepel Nering Bögel
DEVENTER –  Zondag 13 mei is het Moederdag en dat is een prima gelegenheid om haar eens te verrassen met een openluchtconcert. In het mooie Worpplantsoen, met de fraaie Muziekkoepel Nering Bögel als kers op de taart, treden de sixties-seventies band Dejavu en het akoestisch duo Jari & Marie op. Neem een picknickmand mee gevuld met haar lievelingshapjes, versier haar stoel en laat haar genieten van de mooie omgeving èn de muziek. Maak er een gezellig muzikaal feestje van want dat heeft zij zeker verdiend.

De Deventer band Dejavu bestaat uit Jan Keizer, Berrie Janssen, Wim Nijboer, Theo Brakenhoff en bandleider André Bultink. Allen geroutineerde muzikanten die elkaar zo’n zes jaar geleden gevonden hebben bij Club Sixties Alive. Zij  spelen nummers van o.a. The Shadows, Cliff Richard, Bob Dylan, Cream, Joe Cocker, Moody Blues, Al Stewart, kortom muziek uit hun jeugdjaren.

Het duo Jari & Marie speelt akoestische covers en zelfgemaakte songs. Zij kennen elkaar van het Etty Hillesum Lyceum en zaten samen in het schoolorkest. Toen daar een eind aan kwam begonnen zij een duo. De 20 jarige hotelmedewerkster Marie Lems vond dat hun stemmen goed bij elkaar paste. De inmiddels 21 jarige student biologie Jari Oosterwegel begeleidt hen op gitaar.

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en in het park is een toiletgelegenheid. Meer info: www.muziekkoepelneringbogel.nl .

Vorig artikelRondvaarten door de Haven van Deventer
Volgend artikelAfsluiting Brinkgreverweg vanaf 04 mei