maandag, 15 april 2024

Vriendinnendag bij Sportclub Deventer

DEVENTER – Aankomende vrijdag staat het meidenvoetbal centraal bij Sportclub Deventer. Naast de vrouwelijke leden van de club zijn ook de vriendinnetjes van harte uitgenodigd. De middag begint om 15.45 uur en staat bol van de activiteiten. Met een spelcircuit en een voetbaltoernooi is er voor iedereen wat wils.

Ook bij Sportclub Deventer wordt er tegenwoordig veel aandacht geschonken aan het damesvoetbal. Sinds het succes van de dames op het EK is het damesvoetbal enorm gegroeid. Zo ook in Deventer. Naast Sportclub hebben ook onder andere FC RDC en SV Schalkhaar een aantal damesteams.

Sportclub Deventer beschikt momenteel over 5 damesteams in de jeugd. Graag zien zij dit aantal nog meer groeien. Daarom hoopt men op een positieve respons op de vriendinnendag aanstaande vrijdag. Op deze middag mogen alle speelsters in de leeftijdsklasse O8 t/m O13 hun vriendin(nen), klasgenote(s), of buurmeisje(s) meenemen die ook geïnteresseerd zijn in voetballen.

De meiden zullen in hun eigen leeftijdscategorie allerlei voetbaloefeningen doen, maar daarnaast zullen er ook niet voetbal-activiteiten op het programma staan. Bij dit alles staat plezier maken voorop!

Aanmelden voor de vriendinnendag is nog steeds mogelijk door een mailtje te sturen naar meidenvoetbal@sportclubdeventer.nl. De middag wordt afgesloten met een waar “pannenkoekendiner” in de eigen kantine.

Vorig artikelDeventer nu echt niet langer flitspaalvrij
Volgend artikelPlannen megaparkeer

plaats op de Worp

error: Content is beschermd!!!