COLMSCHATE – Ook benieuwd hoe de werkzaamheden aan de tunnel voor de Oostriklaan verlopen? De werkzaamheden starten vrijdagmorgen 11 mei om 01:00 uur en eindigen maandagmorgen 14 mei 05:00 uur. Het daadwerkelijke inschuiven van de tunnelbak begint in de vroege avond van vrijdag en de verwachting is dat de tunnelbak, “spoormoot” volgens de vakmensen, zaterdag halverwege de middag op z’n plaats ligt.

Kijklocatie
Voor de belangstellenden wordt bij het Titus Brandsmahuis, de voormalige Titus Brandsmakerk, een kijklocatie ingericht. Voor de volgers van de bouwactiviteiten is het Titus Brandsmahuis vrijdag en zaterdag geopend van 10:00 tot 12:00 uur, van 14:00 uur tot 16:30 uur en van 18:30 tot 20:30 uur. Tijdens genoemde tijden is hier gratis koffie, thee of ranja te verkrijgen.

Bereikbaarheid
Voor de bereikbaarheid moet u er rekening mee houden dat de Oostriklaan tussen de spoorlijn en de rotonde bij PW-J. aan beide zijden is afgesloten door bouwhekken. Dit om een veilige afvoer en later aanvoer van grond tussen bouwput en opslaglocatie mogelijk te maken. De kijklocatie is daarom alleen te bereiken via genoemde rotonde en Doornenburg te bereiken. Wegens beperkte parkeermogelijkheden wordt u dringend verzocht niet met de auto te komen! (Bron: ColmschateBlijftColmschate)

Voor impressie klik op: https://www.youtube.com/watch?v=hgcOB3SQwp0

Vorig artikelTuin & Techniek Actiedag bij Wildkamp Deventer
Volgend artikelGeen treinen tussen Deventer en Almelo