dinsdag, 16 juli 2024

Woning bijna in vlammen op bij nieuwe autobrand in Deventer

DEVENTER – Opnieuw ging in Deventer een auto in vlammen op. Ditmaal was het om vier uur ’s nachts raak in de Werkluststraat. De auto stond bij aankomst van de hulpdiensten in lichterlaaie en brandde zo hevig dat ook een naastgelegen woning bijna in brand vloog

De ruiten aan de voorzijde van de woning sprongen door de hitte en de gevelbeplating smolt weg. De bewoners van twee woningen konden tijdig door omstanders gewaarschuwd worden en via de achterzijde hun woning verlaten. 

De brandweer had de brand snel onder controle en kon voorkomen dat de vlammen oversloegen naar de woningen. Een van beide woningen liep zoveel rookschade op dat het niet zeker is of de bewoners terug kunnen naar de woning. 

De politie doet onderzoek naar de autobrand. Er is een vermoeden van brandstichting. Deventer wordt de laatste jaren geplaagd door een reeks van autobranden. Tientallen auto’s gingen al in vlammen op. De autobranden doen zich verspreid voor over de hele stad. Alleen al deze maand deden zich negen autobranden voor in Deventer.  

Vorig artikelHeidema vanaf 11 juli Commissaris van de Koning
Volgend artikelVolle feesttent bij seniorenmiddag Schalkhaar Life
error: Content is beschermd!!!