DEVENTER – Na 5 weken dicht te zijn geweest i.v.m. een grote verbouwing, is de Albert Heijn op winkelcentrum de Flora woensdagochtend feestelijk geopend. Jan Willem Uwland, supermarktmanager van deze winkel, is enorm trots op de uitbreidingen die de winkel heeft gekregen: “We hebben er uiteraard ook veel nieuw assortiment bij. We hebben in de nieuwe winkel bijvoorbeeld producten van lokale bedrijven, onder andere onder de naam Streeckgenoten. Dit kwaliteitsmerk geeft vleeswaren en specialiteiten van lokale topslagers een plek in onze supermarkt. Ambachtelijke kwaliteit, creativiteit en het gebruik van natuurlijke ingrediënten staan daarbij voorop.”

Scan & Go
Een nieuwe manier van afrekenen bij de nieuwe Appie is Scan & Go. Hierbij scan je producten in de winkel, die je vervolgens bij de betaalpaal afrekent. “Dat is super handig voor de klant die onderweg is en die bijvoorbeeld snel iets lekkers wil halen. “Echt snel & handig”, aldus Uwland.