DEVENTER – Op woensdag 6 juni is het weer kindermiddag op de Deventer zomerkermis.  Vanaf 14 uur rijdt er een gratis boemeltreintje dat de bezoekers van het ene plein naar het andere plein brengt. Ideaal voor de opa’s en oma’s die wat slechter ter been zijn maar toch met de kleinkinderen naar de kermis willen. Peppa Big brengt van 14 uur tot 16 uur een bezoek aan de zomerkermis voor een meet & greet. Natuurlijk is clown Desalles ook weer van de partij. Met zijn lolbroek en grapjas is hij een vrolijke verschijning. Verder kunnen kinderen zich gratis laten schminken.

De zomerkermis Deventer duurt nog tot en met zondag 10 juni. Op de laatste zondag een grote braderie en voor het eerst op de Zomerkermis een standwerkers concours

Vorig artikelOpen dag begraafplaats 100 jaar bestaan
Volgend artikelDeventer Sportploeg: op naar de Achterhoek