DEVENTER – Op zondag 7 oktober zijn ze er weer: de Deventer Levende Etalages! Winkeliers en amateurkunstenaars slaan de handen ineen en laten een aantal spectaculaire levende acts zien in de etalages van de deelnemende winkels. Deze acts kunnen bestaan uit korte optredens, living-statue performances, schilderen in de etalage of een demonstratie van bijvoorbeeld kleding of schoenen. Alles is mogelijk en alle disciplines zijn welkom!

Het thema van dit jaar is: “Hoera, Deventer 1250 jaar!” en de acts mogen op hun eigen, creatieve manier invulling geven aan het verjaardagsthema dat breed geïnterpreteerd mag worden. De acts vinden zoveel mogelijk plaats in de etalages en moeten in ieder geval een link hebben met de etalage.

Het evenement duurt van 13:00 tot 17:00 en is gratis toegankelijk. De acts zijn vrij om zelf pauzes in te plannen. Er is een onkostenvergoeding voor deelname ter waarde van € 30,-. Acts aanmelden kan bij de productieleider van de Levende Etalages: Annemarie Bakker, telefoonnummer 06 25 30 84 55 of via DeventerLevendeEtalages@gmail.com. Er is nog volop ruimte om mee te doen!

Meer informatie vind je op www.deventerlevendeetalages.nl of op facebook.com/deventerlevendeetalages.

Vorig artikelVrouwen heersen bij vogelschieten op Loofeest
Volgend artikelVoormalig GA Eagles-spits Leon de Kogel ernstig gewond bij auto-ongeluk