DEVENTER – Het Deventer Stadsstrand kan gerealiseerd worden. Koos Janssen, initiatienemer, heeft sinds donderdag alle benodigde vergunningen binnen. Na zes weken wachten in spanning zijn de vergunningen nu onherroepelijk.

Er was slechts één officieel bezwaar binnengekomen en deze is na een persoonlijke uitleg van het plan ingetrokken door een Worpbewoner. Dit betekent dat we nu écht kunnen beginnen met leuke dingen, ‘aldus Janssen’. Als eerste starten we met onze crowdfinance. Wie interesse heeft om te investeren met een mooi rendement en ambassadeurschap als beloning kan mailen naar info@deventerstadstrand.nl.’’

Wellicht zomer 2019 heerlijk zonnen, spelen en ontspannen op het Deventer Stadsstrand

Vorig artikelAuschwitz-overlevende Leny Polak (99) uit Bathmen overleden
Volgend artikelWeerbericht vrijdag