SCHALKHAAR – De Buitenschoolse opvang Schalkhaar en peuterspelen- en ontwikkeling Spring in ’t Veld bestaan samen iets meer dan 60 jaar. Een diamanten feest. Ruim 45 jaar geleden is Spring in ’t Veld gestart als peuterspeelzaal. De BSO is 15 jaar geleden opgezet. Vier jaar geleden zijn zij samengegaan in het Kindcentrum Schalkhaar. Samen dus 60 jaar ervaring met voorschoolse en buitenschoolse opvang. En daar zijn zij erg trots op!

Afgelopen vrijdag was dit reden tot een groots filmfestival. Hoofdrolspelers waren de kinderen en medewerkers van het Kindcentrum.  Alle activiteiten waren in beeld gebracht door een professionele filmmaker.

De kinderen werden ontvangen als filmhelden op een heuse blauwe loper. Bij de première was het een drukte van belang. Daarnaast waren er nog andere activiteiten en lekkere hapjes en drankjes voor onze ‘diamantjes’.

Vorig artikelWeerbericht woensdag
Volgend artikel‘P.E.T.S.’ nieuwe interactieve lesmethode over pesten voor scholen