dinsdag, 16 juli 2024
FOTO - Drtv

Eefje Boons heropent jacht op limiet

DEVENTER – De Deventerse atlete Boons heropent komende zondag haar jacht op de benodigde limiet om mee te kunnen doen aan het Europees Kampioenschap. De atlete van av Daventria is er nog niet in geslaagd een ticket te bemachtigen voor de 100 meter horden voor het EK in Berlijn .

De limiet voor het behalen van deelname in Duitsland ligt op 13:05, een tijd die ze afgelopen weekend ook nipt mistte. Ook midweeks liep Boons een wedstrijd, deze vond plaats in Finland. Ook daar haalde Boons de top 4 niet, en daarmee de limiet, toen ze finishte met een tijd van 13:39.

Boons is Nederlands kampioen op de 100 meter horden en hoopt op het komende EK verder te komen dan in Amsterdam.
Daar haalde ze, in 2016, de halve finale. Het EK in Belijn start op 6 augustus.

Vorig artikelZomer-garageverkoop Leprawinkel
Volgend artikel2000 zinderende zomerpakketten voor kinderen ingepakt
error: Content is beschermd!!!