vrijdag, 24 mei 2024

Groeiend aantal verbindingen stichting Present

DEVENTER – In 2017 hebben maar liefst 1.033 vrijwilligers zich ingezet via 305 verschillende projecten, zo is te lezen in het jaarverslag 2017. Vrijwilligers geven de projecten gemiddeld een 8 als rapportcijfer. Ieder project leidt tot ontmoeting, met een blijvende herinnering.

Stichting Present Deventer verbindt groepen mensen die graag tijd willen vrijmaken en zich willen inzetten om een ander te helpen. Een ander die ze normaal niet zomaar zouden ontmoeten. Dat doet Present in Deventer inmiddels 12 jaar. Het aantal unieke verbindingen groeit nog jaarlijks.  

Wil je ook iets betekenen voor de ander? Dat kan op diverse manieren. Een praktisch of sociaal project, een avond gastgezin zijn (Meet & Eat), Kerstengel, een jaar vriendschappelijk optrekken met vluchtelingen (Match & Connect), een Sintgroep of het maken van een zomerpakket.
Meld je aan via de website www.presentdeventer.nl.

Vorig artikelEus aan de slag als interviewer op Radio 1
Volgend artikelSpeel je fit met de app Happy Life van Sportbedrijf Deventer
error: Content is beschermd!!!