BATHMEN – Zaterdag 30 juni is er een Hot Summer Swingnight bij Boode in Bathmen. De vakantie staat voor de deur en zoals elk jaar zal deze laatste Swingnight voor de zomerstop in het teken staan van de zomer.De Swingnight-DJ’s draaien de beste zomerhits ooit zodat je de hele avond lekker uit je dak kunt gaan. Drive-inn Juanita staat in de grote zaal, DJ Arjan draait met MC Shizzler in de shotjesbar/cocktailbar.

Via facebook kun je aangeven welke zomerse hit je graag zou willen horen en hiermee maak je kans op één van de vijf x twee vrijkaarten. Er kan gedanst worden van 21.30 tot 2.00 uur. De minimumleeftijd is 21 jaar en de entree is 7,50 euro. De eerste Swingnight bij Boode in Bathmen na de zomerstop is op zaterdag 1 september.

Vorig artikelNieuwe expositie ‘Koken voor Kinderen’ in Speelgoedmuseum
Volgend artikelJubileum 5 jaar Schalkhaar Helpt Elkaar