DEVENTER – De Raad van Toezicht van Carinova heeft de heer J.(Jan) Griepink per 1 juli benoemd tot lid Raad van Bestuur. Hij volgt daarmee mevr. L. (Leontine) Verhoeven op die de organisatie per 1 mei verliet.

Jan Griepink heeft in de afgelopen 8 jaar de functie van zorgdirecteur vervuld binnen Carinova en was tevens lid van het management team. Jaren waarin Carinova zorginhoudelijk, organisatorisch en financieel een gigantische transitie heeft doorgemaakt met als rode draad kleinschaligheid, wijkgericht werken, vastgoed ontwikkeling en meer ruimte voor professionals.

In zijn nieuwe rol zal de heer Griepink, samen met de voorzitter Raad van Bestuur de heer H. (Henk) van Zwam, vorm geven aan de doorontwikkeling van de organisatie. Ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en de toename van complexe zorgvraagstukken zijn hierbij grote uitdagingen. Het toepassen van innovatieve werkwijzen, e-health en het binden en boeien van medewerkers kunnen rekenen op extra aandacht. Uitgangspunt is kwalitatief hoogstaande zorg waarbij samenwerking centraal staat. Het nieuw strategisch meerjarenbeleidsplan voor 2019-2021 zal hierbij leidend zijn.

De Raad van Toezicht is er van overtuigd dat met deze benoeming het bestuur van Carinova zodanig is samengesteld dat de uitdagingen die op de organisatie afkomen adequaat kunnen worden aangepakt.

Vorig artikelGeen straf voor voetbalvereniging IJsselstreek na vechtpartij
Volgend artikelDeventer Op Stelten: het grootste theaterfestival in het Oosten van Nederland