DEVENTER – René Grol (49) wordt per 1 september de nieuwe directeur van Het Stormink. Hij komt van het Pius X College in Rijssen waar hij locatiedirecteur is. Pius X is net als Het Stormink een onderbouwschool voor vmbo, havo en vwo. René Grol volgt Han Nijboer op, die onlangs werd benoemd tot rector van het Carmelcollege Salland in Raalte. René (C.S. Grol, Msc.) is een echte onderwijsman. Voordat hij in 2010 locatiedirecteur werd in Rijssen, was hij onder meer teamleider en docent biologie en scheikunde/natuurkunde.
Dat hij zin heeft in zijn nieuwe baan als directeur van Het Stormink blijkt desgevraagd uit zijn reactie: “Ik ga vooral genieten; van alle nieuwe mensen en mooie dingen waar ik een bijdrage aan mag gaan leveren.”
Vincent Assink, voorzitter centrale directie van de Etty Hillesum Lyceum scholen is blij met de komst van de nieuwe directeur: “ René is een gedreven schoolleider met veel ervaring met onderwijs dat inspeelt op uiteenlopende talenten van leerlingen. Die ervaring kan hij uitstekend inzetten op Het Stormink, onze school voor persoonlijk leren en talentontwikkeling.”

Vorig artikel31 mei: vervaldatum aanslag gemeentelijke belastingen 2018
Volgend artikelCriminaliteitscijfer verder gedaald