DEVENTER – Maandelijks inloopspreekuur voor senioren met vragen over reizen met het openbaar vervoer in opdracht van de Provincies Flevoland, Gelderland, Overijssel en in samenwerking met Wijkwinkel Deventer. Hoe vraag ik de OV-chipkaart aan, hoe werkt de 40% samen reiskorting, welk abonnement past het beste bij mij? De OV-ambassadeurs geven graag advies op maat. Ook kunnen ze stap voor stap op de computer laten zien waar en hoe u uw reis kunt plannen.

Het eerstvolgende inloopspreekuur is maandag 25 juni 2018 van 10.00 – 11.30 uur.

Locatie: Bibliotheek/Wijkwinkel Keizerslanden, Graaf Florisstraat 3, Deventer.

OV-ambassadeurs, P/a YMCA, Peterskampweg 12, 8031 LK Zwolle. Tel. 038-4540130.

E-mail: ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl

Vorig artikelGemeentebelang telt twee nieuwe ereleden
Volgend artikelSportclub Deventer en FC RDC tekenen samenwerking meidenvoetbal