DEVENTER – Het Kunstbakenfestival in het Deventer Havenkwartier verbindt jongeren die dol zijn op dans en theater. Een grote podiumtent op het water, workshops en voorstellingen in dans en theater en een heuse festivalcamping. Het Kunstbakenfestival in Deventer trekt dit weekeinde vele honderden, vooral jonge cultuurliefhebbers.

Provincie Overijssel

Organisator Erik-Jan Post glundert er van: “Er is ontzettend veel talent in de provincie Overijssel. Er wordt weleens gezegd: Overijssel is de kraamkamer van cultuur. En dat is ook echt waar. Dat komt mede doordat de provincie Overijssel daar nadrukkelijk in investeert.”

Dit weekeinde ontmoeten jonge dansers en acteurs uit vijf verschillende plaatsen in Overijssel elkaar in Deventer. Erik-Jan Post: “Wij weten elkaar al te vinden in de provincie, maar die verbinding kan nog beter. En daar wordt ook druk aan gewerkt. Een festival als dit is daar een goed instrument voor.”

Vorig artikelHenk Nijhof nieuwe formateur Deventer
Volgend artikelWeerbericht zondag