DEVENTER – Een unieke kans voor iedere inwoner. Op maandag 20 en dinsdag 21 augustus ligt het Koninklijk Jacht ‘Piet Hein’ afgemeerd aan de Wellekade in Deventer. Op deze dagen is het mogelijk om met dit bijzondere jacht mee te varen tijdens diverse rondvaarten op de IJssel. In de avonduren is het jacht bovendien af te huren door gezelschappen.

Prinsenjacht Piet Hein is het nationale huwelijksgeschenk van het Nederlandse volk aan Prinses Juliana en Prins Bernhard. In 1937 was de Piet Hein ook  al eens aanwezig n Deventer, toen met Prinses Juliana en Prins Bernhard aan boord.

Met een lengte van 31 meter en haar koninklijke uitstraling is het schip vandaag de dag nog steeds een imposante verschijning. Het historisch jacht combineert comfort, bijzondere ambiance, koninklijke klasse en biedt alles wat van een motorjacht mag worden verwacht.

Maak gebruik van de unieke kans om kennis te maken met dit Koninklijke Jacht. Vaar mee, waai uit op het dek en geniet van het prachtige IJssellandschap!

Het is mogelijk om individueel mee te varen op 20 en 21 augustus om 10:00, 13:00 en 16:00 uur. Kaarten kosten € 13,50,- p.p. en zijn verkrijgbaar bij de VVV Deventer (Brink 89 – Penninckshuis).

In de avonduren op 20 en 21 augustus is het schip af te huren door gezelschappen van maximaal 30 personen voor een besloten rondvaart. Meer informatie over deze vaartochten is te vinden op: www.deventer.info/groepen of bel naar 0570-649959 (keuze 1).

Vorig artikelKinderen van Deventer krijgen verhalenboek cadeau
Volgend artikelJoost Rutgers nieuwe voorzitter Koninklijke UD