DEVENTER – De Volkszanger Jaman presenteert zijn nieuwe single + videoclip in Filmhuis De Keizer. Uniek, want het verbeeldt precies de weg, die de geboren Deventernaar heeft afgelegd. Van de straat van de Rivierenwijk naar het grote witte doek van het filmhuis; letterlijk ‘Van straatschoffie tot superster’.

Zaterdag 23 juni om 16.00 uur zal de presentatie plaatsvinden in Filmhuis De Keizer in Deventer. Deze nieuwe single wordt aangeboden aan de man, die de allereerste single van Jaman ooit verkocht in Deventer. Jaman’s nieuwe lied heet ‘Laat de zon voor altijd schijnen’. Het is een vrolijk zomers liedje, maar het herinnert hem ook aan de kou, die hij vroeger op straat voelde.

Jaman zal een aantal liedjes zingen en in gesprek met De Deure-presentator Willie Oosterhuis vertellen wat hij gaat doen op het evenement Groots Hollands. Zaterdag 1 september zal Jaman met Live band een concert geven op het Grote Kerkhof.

Om Deventer 1250 te vieren, zullen ook Jannes, Samantha Steenwijk, Henny Thijssen en Deventer  volkszangers als Roy & Marc van Eldik, Joey Kramer, Jeffrey Pasie, Joop Evers en Marcel Beltman optreden.

Jaman’s single presentatie is gratis. Iedereen mag zich uitgenodigd voelen. Er is plek voor een kleine honderd mensen.

Single Presentatie Jaman

‘Laat de zon voor jou schijnen’

Zaterdag 23 juni 16.00 uur

Filmhuis De Keizer

Keizerstaat 78

7411 HH Deventer

Vorig artikelIJsselstreek promoveert net niet
Volgend artikelDeventer op Stelten krant volgende week op de deurmat