DEVENTER – Het bijzondere jubileumboek in het kader van 1250 jaar Deventer, gemaakt voor én door Deventenaren, ligt vanaf 12 oktober in de winkels. Tijdens de Deventer Boekenmarkt kunt u alvast een preview krijgen van het boek. U kunt langs komen bij kraamnummer 833 op de Nieuwe Markt. Hier staat Bureau Houdbaar met een speciaal ingerichte kraam, waar u al een impressie kan opdoen van deze ‘Beeldbijbel’. Op deze manier krijgt u al een ‘beeld’ bij de Bijbel.

Vragen over dit boek of wilt u hem alvast bestellen? Kom dan zondag 5 augustus naar de Boekenmarkt.

Heeft u nog geen foto aangeleverd voor het boek? Dit kan nog tot 27 augustus, we zijn vooralsnog opzoek naar foto’s van mensen, sportactiviteiten en activiteiten en bijzondere locaties in de dorpskernen van de gemeente Deventer

Heeft u mooie foto’s voor het boek? Stuur ze dan in via www.deventer1250.nl

Vorig artikelWaterschap Drents Overijsselse Delta scherpt waterbeleid aan
Volgend artikelZomerbrocante in Deventer succes