Door Alex Schokker – 
DIEPENVEEN – Drie dagen heeft de Slingerbos school in Diepenveen een schitterende musical op de planken gezet voor de schoolkinderen, opa’s en oma’s en de ouders van de 41 kinderen van groep 8. Donderdagavond was er een gevulde aula op de school, waaraan voorafgaand samen met de kinderen en leerkrachten een hapje en drank je werden genomen. Om zeven uur startte men met de musical “Alles Overboord” wat zich afspeelde op een cruiseschip De Wereldreis.

Na afloop van het optreden werd er definitief afscheid genomen van de de 41 kinderen. Men kan terug kijken op een geweldige schoolperiode op de Slingerbos in Diepenveen. Alex Schokker heeft alles vast gelegd op beeld. Foto kinderen van groep 8 namen afscheid.

Vorig artikelLeuke gratis zomervakantie-activiteiten voor kinderen in Deventer!
Volgend artikelBeste teamriders Nederland bij Burnside