maandag, 22 juli 2024

Botendoop bij R&ZV Daventria

DEVENTER – Op zaterdag 25 augustus om 12.30 uur worden er twee nieuwe tweedeklas skiffs gedoopt, één voor lichte roeiers en één voor de wat zwaardere. De botendoop zal zoals gebruikelijk worden opgeluisterd met toespraken, de onthulling van de bootnamen, de tewaterlating en een roeidemonstratie op de hank. De barcommissie heeft al beloofd voor bubbels te zorgen en misschien ook wel wat lekkers erbij. Allen van harte uitgenodigd!

Na de doop schuiven “De Jonge Derk” en “De Visman” door naar derdeklas en zal de “Jan van Delden” worden verkocht. De “Gat van Stoffel” houden we als reserveboot nog even in de vloot. De wijzigingen zullen (na de doop) worden doorgevoerd in E-captain.

Vorig artikelPizzabezorger gewond na botsing met auto
Volgend artikelEen frisse start voor AVIOR
error: Content is beschermd!!!