DEVENTER –  De Deventer singer/songwriter Daan Bolwerk komt met zijn band Kluts op zondagmiddag 29 juli optreden in de Muziekkoepel Nering Bögel in het Worpplantsoen. Kluts is op zomertoer met Nederlandstalige popliedjes, uit eigen duim en mouw. Ze nemen ook nog een pauzeact mee in de vorm van Down in the Flood. Beleef deze heerlijke muzikale zondagmiddag mee in het oudste stadspark van Europa. Het begint om 14.30 uur!

KLUTS heeft zichzelf (uit)gevonden in een eigenwijs bandje. De zes muzikanten zijn afkomstig uit Apeldoorn en Deventer. Zij weten de zelfgemaakte popliedjes, geschreven in het Nederlands met inhoud en humor, samen nóg beter te maken. Het gaat over van alles zoals over kippenvel, schoonheid, het verkeer en snotneuzen maar bovenal over ‘de liefde’ met alles d’r op en d’r an. Wat ze er zelf van zeggen? KLUTS, die wil je niet kwijt!

De band bestaat uit: Daan Bolwerk gitaar en zang, Ellen Starmans zang, toetsen, gitaar, accordeon, glockenspiel en schudei, Frans Scholten gitaar, zang en toetsen, Mari van Helvoort drums en zang, Mirella Rothengatter bas en zang, Sergej Egbreghts gitaar en toetsen.
In de pauze treedt het duo Down in the Flood op en zij spelen een mix van country/blues.

De zondagmiddagconcerten zijn entree vrij. Ga er lekker voor zitten of neem je picknickmand en kleedje mee. Versnaperingen zijn verkrijgbaar bij de kiosk en in het park is een toiletgelegenheid. Zie ook: www.muziekkoepelneringbogel.nl .

Vorig artikelOuderen digitaal sociaal: Tabletlessen voor senioren
Volgend artikel29 juli grote zomerbrocante op de Brink