dinsdag, 28 mei 2024
FOTO: Erik Pasman

Eagles haalt dubbele cijfers eerste oefenduel

DEVENTER – GA Eagles heeft de traditionele openingswedstrijd tegen Terwolde met 0-10 gewonnen. Na rust liep de score snel op met zelfs drie goals in drie minuten. Het eerste half uur liep stroef aan Go Ahead Eagles kant. Alleen Istvan Bakx wist het net te vinden. In het laatste kwartier voor rust waren van der Venne, Andrade en proefspeler Stefel trefzeker.

Na rust was het verzet van Terwolde snel verbroken. Achtereenvolgens wisten Langedijk, Overgoor, Pouwels, wederom Langedijk, Pouwels en Slijngard te scoren. Dinsdag oefent Go Ahead Eagles weer. Dan is in Twello, Voorwaarts de tegenstander.

Vorig artikelBrandweer heeft brand in manege Diepenveen onder controle, wel asbest vrijgekomen
Volgend artikelUit de hoogte, van steltlopers tot buitentheaterspektakel
error: Content is beschermd!!!