DEVENTER- Kinderen die geen boeken lezen tijdens de zomervakantie, zakken gemiddeld 1 tot 2 AVI niveaus. Het is belangrijk dat kinderen tijdens de zomervakantie blijven lezen. Zijn er thuis geen leuke boeken? Bij KinderzwerfboekStation Minibieb Vogelslag kan ieder kind een boek uitzoeken.

Een kinderzwerfboek is een boek met een zwerfsticker op de kaft. Iedereen kan kinderboeken uit zwerven sturen zodat andere kinderen ze kunnen lezen. Zwerfstickers zijn gratis aan te vragen. Een KinderzwerfboekStation is een plek waar kinderen boeken kunnen brengen of halen om thuis te lezen. Er zijn meer dan 2.300 KinderzwerfboekStations, allemaal te vinden op www.kinderzwerfboek.nl .

Vorig artikelWaterschap brengt droogte in beeld
Volgend artikelBewoners verzorgingshuizen gaan kamperen op camping De Worp