DEVENTER – Wees extra zuinig met water. Door het aanhoudende warme weer is het watergebruik de afgelopen dagen enorm toegenomen. Er wordt ongeveer 45% méér water verbruikt dan normaal. Onze klanten in Overijssel kunnen hierdoor vandaag een lagere waterdruk ervaren, vooral in de avond.

In Overijssel in de gebieden langs de Overijsselse Vecht en rond Enschede. Ook in de Noordoostpolder kan er sprake zijn van lagere waterdruk.

Omdat de droogte aanhoudt, roepen wij op om extra zuinig met water om te gaan en onnodig gebruik te vermijden. Bijvoorbeeld door de auto niet te wassen, niet te sproeien of korter en/of minder vaak te douchen. Blijf wel genoeg drinken! Lees meer informatie en tips op: www.vitens.nl/warmte en www.vitens.nl/warmte/klantentips

Vorig artikelWeerbericht woensdag
Volgend artikelKinderen verbazen zich: “Worteltjes groeien in de grond…”