DEVENTER – Op 4 juli ondertekenden WasConnect, KB-Online en Present de partnerovereenkomst tussen DeLoSan en Present. DeLoSan (Deventer Lokaal Sanitair) is een nieuw initiatief in het Deventer bedrijfsleven op het gebied van sanitaire hygiëne, gebaseerd op een samenwerking tussen WasConnect en KB-Online. DeLoSan levert en installeert alle dispensers voor de toiletomgeving voor bedrijven en instellingen in de regio Deventer. De verbruiksmaterialen, zoals zeep, toiletpapier en luchtverfrissers worden periodiek aangeleverd met het elektrische vervoer van Sallcon. Een sociaal, duurzaam en lokaal concept dus.

Bijdrage aan Deventer

DeLoSan wilde graag een sociaal goed doel aan zich verbinden en kwam uit bij Stichting Present. “Een aangename verrassing,” vertellen Margreet Smit en Jitty Wiggers, namens het operationeel team van Present. “Wij geloven in een Deventer waarin mensen er zijn voor elkaar. Wij krijgen een gedeelte van de opbrengst vanuit DeLoSan, die wij heel graag ten goede laten komen aan onze veelzijdige projecten.”

Michel Mekenkamp, Floris van Eekert en Ron Guijt zien uit naar de samenwerking. En niet alleen door het geven van financiële support. Ook zullen de collega’s van DeLoSan zich als groep inzetten via Present. Als team Present zijn geeft een nieuwe dimensie aan je onderlinge samenwerking. Tegelijk wordt meteen zichtbaar dat je met een kleine investering in tijd een groot verschil kunt maken voor plaatsgenoten, heel dichtbij. Deventer Lokaal Present.

Vorig artikelOefenwedstrijden voorbereiding seizoen 2018/19
Volgend artikelAlle vestigingen de Bibliotheek Deventer gesloten van 23 t/m 29 juli