DEVENTER – Zomerperiode… Iedereen viert vakantie, waaronder ook Jeroen Schoppema. In zijn vakantie zal het programma Schoppema Schopt je je Bed Uit gepresenteerd worden door Rick Malipaard. 

Rick Malipaard is geen nieuwe naam op Deventer Radio. Hij heeft de programma’s KidsFM en On Air gepresenteerd. Na diverse uitstapjes in radioland, zal hij van 30 juli t/m 10 augustus 2018 de ochtendshow op Deventer Radio presenteren.  

Ook in de zomer zal de Deventer Radio Ochtendshow lekker volop te horen zijn op 107.3FM of www.deventerrtv.nl/live-radio/. Iedere werkdag van 7:00 uur tot 9:00 uur zal Schoppema Schopt je je Bed Uit: Rick in de Morgen! te horen zijn op Deventer Radio. 

Vorig artikelGemeenteraadslid Eva Sipman stapt per direct over van D66 naar VVD
Volgend artikelProgramma eerste selectie week 31